Imødekommende teknologi i gamle omgivelser på Sydfyn

Deling er omsorgsfuld!

konferencehotel sydfyn

Hvis du står og skal holde et møde, eller en konference, og ønsker at det skal holdes i nogle lidt mere spændende omgivelser end et normalt mødelokale, så er Gl. Avernæs på Sydfyn lige noget for dig. Hvis du leder efter et konferencehotel på Sydfyn, så finder du på Gl. Avernæs en klassisk dansk stil, mikset med ny teknologi, der gør at dit møde kan blive afviklet på en professionel og kompetent måde. Du skal derfor ikke være bekymret for, om du skal stå og rode med et gammelt 32” TV, og en VHS-afspiller, men i stedet kun fokusere på at lave en præsentation, lige på dine betingelser. Gl. Avernæs kan imødekomme alt indenfor den nyeste teknologi, så dit møde kan forløbe fejlfrit og uhindret af tidens tand.

Derudover giver Gl. Avernæs også mulighed for at man kan overnatte, hvis man vælger at holde en konference der tager mere end en dag. Dertil kommer der nem adgang til den nærmeste station, med en køretur på kun 6km, og den nærmeste lufthavn er heller i længere væk end 45km. Hotellet er også handicaptilgængeligt, og med 75 gratis parkerings pladser er der rig mulighed for at få plads til en stor forsamling af mennesker.

Smuk natur og en professionel struktur til konferencer på Sydfyn

Når møderne trækker ud, og bliver for lange, så er der rig mulighed for at komme ud og få noget frisk luft. Naturen omkring Gl. Avernæs er yderst imødekommende, og der er mange muligheder for at nyde, og se den danske natur, alt imens at man fremstår som en kompetent vært for sine gæster. Hertil hører der sig en masse udendørsaktiviteter til, så man skal ikke være bange for at ens gæster går i stå, når der er pause, eller når man har hævet mødet for resten af dagen. Der er derfor ingen grund til at være bange for at man skulle miste inspirationen når møderne trækker ud, tværtimod vil en gåtur i den smukke natur gavne dine gæster, så de sætter sig tilbage ved bordet med en fornyet interesse i hvilket som helst projekt  konferencehotel.

Når gæsterne så endnu engang skal søge ind i mødelokalet, så er der på Gl. Avernæs indrettet mange forskellige slags mødelokaler, med en bord- og stoleopsætning der gør at man kan holde en konference på lige den måde man ønsker. Hvis man gerne vil have gæsterne til at kigge op på mod et podie, så er det muligt, men hvis man hellere vil sidde i en stor hestesko, så kan det også lade sig gøre.

Bedste beliggenhed til Sydfynske konferencer

Dermed kan du på den bedst mulige måde få et så velstruktureret møde, som overhovedet muligt. Og det hele er som sagt i professionelle rammer, som ikke kommer på kant med den klassiske stil der ellers præger omgivelserne og bygningernes rammer. Så hvis du skal ud og vælge det perfekte sted til dit møde, eller konferencehotel esbjerg, på Sydfyn, så finder du intet bedre sted, end Gl. Avernæs.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *