Hvad er de bedste gardiner

      No Comments on Hvad er de bedste gardiner

Deling er omsorgsfuld!

Dette er et fremragende spørgsmål, og et problem, jeg kæmpede med i de tidlige dage af min gardinfremstilling, før jeg flyttede til industribygninger!

på gardinbussen københavn

Du har helt ret – det er mest vigtigt at holde dine stoffer lige og firkantede, så dit ansigtsstof, foring og foring forbliver på linje, og du har tillid til dine målinger og vendinger. (Jeg havde en kæreste engang, der prøvede at lave nogle sammenhængende gardiner, der trækkede alt hen over et lille strygebræt, og hun kom i en frygtelig mudder!)

Der er to løsninger, hvis du ikke har et stort arbejdsbord.

Den ene er at arbejde på gulvet, hvis du midlertidigt kan rydde en stor plads nok (og du er komfortabel med at kravle rundt i et par timer). Denne gulvplads bør ikke være tæppe, men et hårdt gulv såsom fliser, vinyl, gulvplader (og tydeligvis rent!) – så tekstilerne kan bevæge sig let. Hvis gulvet har linjer af en eller anden art på det (som gulvplader) så meget desto bedre, da du kan bruge disse linjer til at hjælpe dig med at justere dine stoffer. Du bliver sandsynligvis stadig nødt til at rulle tekstilerne op, når du lægger dem ud på den ene side, begynder at justere og låse indforingen, skubbe dem hen over og rulle siderne op igen, justere og låse søm igen … og så videre.

De bedste gardiner der findes

Den anden mulighed er at bruge dit arbejdsbord med et system med at holde tekstilerne på plads hver gang du flytter dem hen over bordet og over siderne, mens du arbejder. Som jeg er sikker på, at du har fundet, vil vægten af ​​tekstilerne trække dem i alle retninger og gøre noget af din måling, medmindre de holdes fast.

To måder at opnå dette på: du kan købe bordklemmer til at fungere som ekstra par hænder og kontrollere dine stoffer. Her er et eksempel fra Merrick og Day’s katalog.

Hvis dette synes at være en dyr investering for et engangsprojekt, så prøv min egen metode. Pakk et halvt dusin hussten (pæne tunge) med en slags polstring (jeg brugte resterende foring, men du kunne bruge polyesterwadding) og sy derefter et bomuldsdæksel over toppen (som resterfor eller gamle lag). Syningen kan være ganske ujævn og klar! – det er bare for at sikre, at dit gardinarbejde er beskyttet mod skarpe kanter og mursten. Plonk de dækkede mursten på dine gardiner, øverst og nederst, for at vægte dem på plads på bordet, mens du sætter dem sammen. Det virkede for mig.

At fremstille meget store gardiner er en ganske udfordring, selv i et professionelt arbejdsrum – det er ikke et job for når du er træt i slutningen af ​​dagen. Vær tålmodig og arbejd langsomt og metodisk, og resultaterne vil være det værd.

I København har vi gardiner

Hej! Jeg er Morwenna, lærer, blogger, interiørarkitekt, med en levetid af gardinproduktion under mit bælte. Lad mig hjælpe med dit gardindesign og lave problemer – så det er rigtigt første gang! Se mere på gardinbussen københavn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *