Hvad skal du vælge af forskellige gardiner

Deling er omsorgsfuld!

Gardiner og persienner er en af ​​de største måder, du kan forvandle et værelse ud for maling eller et stort tæppe. De er meget vigtige for ethvert værelse makeover og kan øjeblikkeligt skabe blødhed, tilføj drama med dristige mønstre eller et slag af farve for virkelig at afslutte dit rum.

Men det kan være forvirrende at vide, hvordan man vælger vinduesbehandlinger, så jeg bryder alt sammen for dig og deler mine tips til at vælge gardiner eller persienner og hvordan man hænger dem ordentligt.

Det første spørgsmål, når man vælger vinduesbehandlinger, bestemmer sig mellem gardiner, persienner eller begge dele. Mens det er mest personlige præference, er der et par tips til at overveje baseret på det værelse, du arbejder på.

Lad os først dække det grundlæggende i hver. Gardiner er vinduesbeklædning, der er lavet af letvægtsstof. Draperier er typisk lavet af tyngde stof og går helt til gulvet jeg bruger gardiner og gardiner udskifteligt her, mens “teknisk” det er de ikke. Gardiner kommer derimod i flere sorter lavet af plastik, træ, eller stof og hjælper med at styre mængden af ​​lys udlejes. Generelt er gardiner normalt billigere og lettere at holde rent end gardiner og gardiner, men de er mere begrænset i design stilarter. Gardiner og gardiner tilføjer øjeblikkelig stil og tekstur til et værelse, og det flydende stof gør rummet føles hyggeligt. Gardiner gør værelserne mere åbne og mindre “overfyldte” med deres mindre indgribende design.

Hvad er de bedste former for gardiner

Det er faktisk grunden til, at jeg ønskede at skifte fra gardiner til persienner (bortset fra at vores persienner var for korte og ikke den rigtige farve) i vores soveværelse. Gardinerne følte for overfyldt i vores lille værelse og jeg ønskede et renere, mere åbent udseende, som persienner tilbyder. Se et hurtigt øjebliksbillede af vores soveværelse med dårlige gardiner under … Du kan se, hvordan gardinerne hang 8 tommer over rammen (hvis de var længere, selvfølgelig), hvordan det ville gøre lofterne til at føle sig højere. Det er derfor vigtigt at hænge dem ordentligt.

Chancerne er, at du har hørt og brugt vilkårene for gardiner og gardiner ombytteligt; en fælles misforståelse, der kan forvirre selv de mest dygtige designere. Virkeligheden er, at der er flere vigtige forskelle mellem de to typer vinduesbehandlinger, som alle kan helt ændre funktionen og følelsen af ​​et værelse. Forståelse af disse sondringer kan føles overflødig i starten, men valg af den forkerte mulighed kan føre til et uønsket udseende med en høj pris.

Så hvad er forskellene mellem gardiner og gardiner? For at hjælpe dig med at forstå det hele, læs nedenfor for alt, hvad du bør vide.

Se de gardiner vi har på lager

Draperier er stofpaneler, der sælges parvis og normalt leveres med en foring. Foringen kan være lys eller tung, afhængigt af den ønskede brug (f.eks. Blokerer lyset mod at lade være i lys). De strækker sig typisk fra toppen af ​​vinduet til gulvet, og kan købes ekstra lang for at opnå en pøls effekt under vinduet. De er plisseret øverst på draperiets panel og hænger fra en stang. Fra enkle, slanke kasse-pletter til intrikate og formelle smokingpuder har hver type drapering sin egen æstetiske appel. I modsætning til gardiner tilbydes gardiner normalt i stivere tykkere stoffer, og de sælges ofte tilpasset størrelse for at passe til dine præcise vinduesdimensioner. På grund af deres tykkere konstruktion og specialdesign er gardiner betragtet som mere formelle og luksuriøse end gardiner. Se mere på gardinbus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *