hvor lang tid holder forskellige altaner?

Deling er omsorgsfuld!

Et dæks charme og appel er, at det lader dig gå udenfor uden at forlade huset. Det giver en problemfri overgang fra indendørs til udendørs uden at sætte en fod i snavset, og det får det til at føle sig så godt som det ser ud.

Et altaner er et behageligt og indbydende sted at få en frisk friskluft, lounge og nippe, katte katten, læse papiret, høre fuglene og nyd udsigten. Fra din forhøjede aborre kan du se solopgangen, stirre på stjernerne eller hylle ved månen.

Efter min mening er der ikke et andet historierum i ethvert hus, der ikke ville blive forbedret ved at tilføje et dæk til det. Hvorfor ikke være i stand til at træde ud på dit soveværelses dæk og strække og gyde, og hilse dagen … barfodet og i din badekåbe, hvis du kan lide?

Dæk udvider vores boligareal uden at koste meget. I 30 år med at udvikle min ejendom har jeg tilføjet mindst ét ​​dæk på hver levedygtig struktur og hver lagerbygning — i alt 13 i alt.

Mit sidste store projekt (bygningssøn Erics hus) tog seks år at betale, da vi gik og gjorde arbejdet selv. (Se 8 forskellige udgaver af BWH “Building Eric’s House” Dele 1-8 2006-2012)

Se hvad du skal vælge af altaner hos os

For at komme til målstregen lidt tidligere besluttede vi at udskyde bygning af balkon dækket fra køkkenet indtil senere — eller aldrig. Dækket var i de oprindelige planer, og vi betalte tilladelsesgebyret for det, men nok var nok. Heldigvis havde vi planlagt fremad og forlod de elektriske ledninger ud af stedet i væggen, hvor døren kunne være en dag og stubbet ud 2 sæt ledninger til en stikkontakt og en veranda lys.

Efter at vi havde modtaget det endelige inspektions- og belægningsbevis i april 2012, hang jeg op på min snedkeres bælte og betragtede mig selv pensioneret fra byggearbejde. Det dumme koncept var kortvarigt. Præcis et år senere tog jeg bæltet af det rustne søm, reddede en sød lille edderkop fra det hjem i neglelågen og startede på projektet.

Erics hus er beliggende i siden af ​​en skråning, med kælderen begravet på vestsiden, men helt ude på østsiden. Hans køkken er otte meter væk fra jorden og sidder på toppen af ​​kælderen. Hele østmuren er høj, bar og kedelig med intet på den, men køkkenvinduet tolv meter op og kælderdøren på jordoverfladen langt over til den ene side. Huset så ikke lige afbalanceret uden en balkon dæk på den side; det råbte til at blive bygget.

Se det rigtige du skal se

Jeg regnede med, at dækket ikke blot ville være en attraktiv og nyttig tilføjelse til den side af huset, men også skabe et beskyttet område under det til haveværktøjer. Det vil fremhæve de gode træk ved østsiden: en spektakulær udsigt, solopgange og månen stiger, lækker skygge om eftermiddagen, regnbue i massevis om foråret, og — på lee side — meget lidt vind.

Vi besluttede på et langt smalt dæk, der ville være lille og overkommelig ( kr10 / sq ft) og kun tage et par måneder at bygge. Jeg havde en 24 fods væg til at lege med, så jeg besluttede at gøre dækket 18 meter langt og 5 meter bredt. På den måde kunne jeg bruge standard tømmer med meget lidt affald og stadig have plads til at klemme i en brand-escape trappe ud af enden uden at det strækker sig ud over muren og trænger ind på gangbroen rundt om huset. De 90 kvm Dækket selv ville være rigeligt plads til et lille bord, nogle stole og en bærbar BBQ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *