Justerbare elevationsenge hjælper med at støtte en sundere levetid

Deling er omsorgsfuld!

Elevationssenge

 

Justerbare senge hjælper med at støtte en sundere levetid: Sådan er det

Hvis det første, der kommer til at tænke på, når du tænker på justerbare senge, er en hospitalsseng, så kan det være på tide at indhente moderne muligheder.

Selvom det er sandt, at justerbare senge, også kendt som en liggende seng, giver medicinske fordele, der hjælper med at forbedre komforten og lindre smerter, det er ikke alt, hvad de er gode for. Denne interessante indretning giver også flere livsstilsfordele, der opgraderer afslapning og forbedrer søvn.

Selvom du er helt sund og tror du ikke har brug for en justerbar seng, læs videre, da du måske bare bliver overrasket over, hvad moderne muligheder har at tilbyde.

8 måder justerbare elevationsenge opgrader dit liv

Du arbejder hårdt – og din krop arbejder også hårdt. Når du får en god nats søvn, vågner du op som den bedste version af dig selv, og du vil være parat til at håndtere, hvad verden kaster dig. Her er et par af de måder at være i fuld kontrol over din seng fordele sundhed og velvære.

Sov, spis, arbejde, massage, gentag

Efter en lang dag på arbejde, slår intet en afslappende massage. De fleste mellem niveau og luksus baser omfatter massage funktioner, ofte som kan tilpasses afhængigt af dine behov.

Hvorfor er Elevationssenge gode for dig og din krop?

Læn dig i din justerbare seng og nyd en hoved- eller fodmassage, mens du slapper af. Kontroller intensiteten af ​​massage med din fjernbetjening, og følg din krop løsne efter en lang dag på arbejde. For split baser har par normalt også fordelene ved personlig afslapning og massage muligheder.

Ergonomisk afslapning før sengetid

Hvis du nyder at se fjernsyn om aftenen eller læse en bog før seng, gør du det med lethed på en justerbar seng. Du kan nemt justere elevationsengens position for at hæve dit hoved op og endda bringe fødderne lidt op for at reducere rygtrykket.

Afslappende med din overkroppe forhøjede midler forhindrer dig i at presse din nakke eller skuldre, mens du slapper af, og eliminerer messing med stumper af puder. Watching Game of Thrones på en søndag aften har aldrig været mere behagelig.

Falde i søvn hurtigere

Nogle gange kommer søvn ikke let. Men ikke at skulle fidget med den rigtige stilling eller placere puder under knæ kan gøre afslapning komme lidt hurtigere.

Du kan også opleve nul tyngdekraften ved at trykke på en knap på visse justerbare Elevationssenge eller indstille en brugerdefineret knap for at hæve dit hoved lidt op og dine knæ op over hjerte niveau. Hvile i denne position vil lette belastningen på dine ben og ryggen. Vågn op føler dig roligt og klar til at erobre dagen.

justerbar seng nul tyngdekraften

Zero Gravity hæver dit hoved lidt op og dine knæ op over hjerte niveau.

Stop snorken

Er din partner snorken? For mange par kan snorken være bane af aftenen afslapning, endda køre folk til at sove fra hinanden for at fange værdifulde lukkede øjne.

Fordele ved en ordentlig seng

En væsentlig fordel ved en justerbar seng er, at de kan hjælpe med at reducere snorken – brug bare fjernbetjeningen til at hæve positionen af ​​hovedet lidt.

Hvordan virker det? Tja, snorking er typisk forårsaget af din tunge og bløde væv indsnævring din luftvej, som let sker, når du sover fladt. Forhøjning af dit hoved gør det muligt for luften at strømme mere frit og reducerer vibrationerne, som vi ved som snorken. Når du snorker på grund af overbelastning, kan højden også være nyttig for at understøtte dræning og holde bihuler fri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *