Sådan tager du snus

      No Comments on Sådan tager du snus

Deling er omsorgsfuld!

En masse nye snusker kæmper med teknikken til at tage snus, og det kan betyde, at en potentiel snusker forbliver en ryger.

tåler snus

 

Der er ganske mange tråde og kommentarer til, hvordan man gør det, men det følgende er bare nogle personlige punkter fra over 30 år med at tage snus, og overgangen til snusning på fuld tid har været en god ting for mig. Enhver ryger kan skære disse cigaretter med snus, og jeg var en tung, tung ryger: Hvis jeg ikke var overbevist om dette, ville jeg ikke spilde din tid! Jeg foregiver ikke at være en ekspert på snusverdenen, da jeg siger, at det er sådan, hvordan jeg gør det:

1. Brug en snusboks. Jeg finder ud af, at det at vænne sig til fornemmelsen af ​​en dejlig snusboks bare forbedrer hele oplevelsen. For mig er det vigtigt at have noget, der repræsenterer noget af den rutine jeg havde som ryger – så jeg bruger en dejlig kasse og gør det til en del af ritualet.

2. Gå langsomt! Du kan tage en hurtig klemme, når du får fat i det, men for det meste tager din tid; hvis du er på arbejde, erstatter du dine fem eller ti minutters røgpauser med noget, der tager fem sekunder at gøre, så træk det ud, luksuriøse smag og nikotinforstærkning. Jeg ville tage tre eller fire klemmer, da jeg begyndte at udskifte mine røgpauser med snus. Dine medarbejdere bruger deres tid på deres cigaretter, så gør det samme. At sænke det vil også gøre din klemme mere nøjagtig. Nu er du en snusbruger, som du ikke behøver at tage dine pauser i regnen heller, men forlader dit skrivebord eller din arbejdsstation.

Hvad vil du vælge af forskelligt snus

3. Mængden – omtrent på størrelse med en ært synes at være naturlig. Du vil dele denne klemme mellem begge næsebor. Tap på boksen eller tin for at frigøre snus fra låget og åbn kassen forsigtigt. Luk kassen, så snart du har klemmen, og giv bare fingrene et lille tryk mod kassen for at frigøre snus, der klæber til siderne af dine fingre.

4. Insufflation. Dette er (tydeligvis !!) den vigtigste del og den bit, der går galt bedst. Du er nødt til at lære ved at øve nøjagtigt, hvor svært man kan snuse for at få halvdelen af ​​klemmen i næseborret, og hvor meget der skal frigøres trykket på de klemmende fingre. Du kan øve dig på at få det rigtige beløb ved at klemme noget snus og bare dumpe i håndfladen – er den ærlig størrelse omtrent? Hvis det er, har du fået den bit væk. Indånding skal være lige nok til at få pulveret i næsen, behøver ikke bekymre dig om at prøve at få det ind i en bestemt del af næsen – det område, vi taler om, er lille – bare få det derop!

5. Sniff halvdelen af ​​snusen i den ene næsebor, og gentag for den anden.

Der har du det.

Se de forskellige snus mærker

Min personlige anbefaling er, at du prøver denne metode og holder dig med den. Jeg har prøvet alle de andre måder, og varierer det stadig nogle gange, men klemmen – når den udføres korrekt – er pæn, ryddig, og du kan let variere størrelsen på klemmen, så den passer til dine behov. Du kan også gøre det meget hurtigt og diskret, hvis du har brug for det.

Jeg tror, ​​at en masse snusbrugere lærer, hvordan man tåler snus, men ikke rigtig får fat på, hvad det kan give dig. Du er nødt til at tage regelmæssige klemmer med anstændigt størrelse – måske vil de første par gange få dig til at nyse, men gå igennem dette med en vis beslutsomhed, og du vil opdage, at du higer efter snus ikke ryger – og du vil nyde det, ikke bare nyde sensationen at fodre afhængigheden. Enhver skrev engang, at den glæde, du får fra cigaretter, er ligesom den fornøjelse, du får ved at tage et par dårligt passende sko af. Det er ingen måde at leve på. Snus, der bruges korrekt og regelmæssigt vil snart vinde dig over og nydelsen er ægte.

Der er et stort valg og en masse kommentarer til, hvad snus til at begynde med, så jeg vil ikke gå ind på det, men jeg tror, ​​at hvis du slipper denne metode korrekt, vil du finde det en meget nyttig teknik. Som sagt bare personlige punkter og tanker ….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *