Vores forskellige køkkenlåger har alt

      No Comments on Vores forskellige køkkenlåger har alt

Deling er omsorgsfuld!

Overgangsstyling er ”Goldilocks” -området i boligindretningen. Det er den ægte konstante, der kan rejse gennem alle stilarter. Dabble i moderne elementer uden at forvildes for langt fra den traditionelle design. Det kan være kombinationen af ​​natursten-fliser med skinnende hvide vægge og sofaer i 50’ernes stil eller en match mellem træskærm og moderne møbler i læder og glas. Når det kommer til køkkenskabe, er overgangsstyling ikke ny, det er blevet bærebjælken. Du finder en kombination af forskellige grader inden for denne stil fra det subtile til det dramatiske. Ligesom at tage træskabe i euro-stil og placere det i en bygning fra før krigen med udsmykkede arkitektoniske detaljer på vægge og loft. Eller kæmmestilarter, traditionelle døre med rystestil malet hvid, udsmykkede lysekrone over øen med marmorbordplader og flad sort hardware. Det er let og ubesværet. Overgangsstil er perfekt, når du vil have noget behageligt, men alligevel lidt interessant. Hvis minimalismen i moderne stil appellerer til dig, men du stadig ikke kan efterlade nostalgien i traditionel styling – overgangs køkkenlåger er perfekte til dig.

Se hvad vi skal gøre mest af

Der er ikke skånet for køkkenlåger den moderniseringsbølge, der har påvirket boligindretningen i de senere år. En af de mest indlysende virkninger har været vedtagelsen af ren æstetik i skabskonstruktioner. Denne minimalismetrend fortsætter sandsynligvis ind i 2019 og videre. Moderne skabe er fri for det udsmykkede design, der ofte findes i traditionelle skabsdørstilarter. De har en forsænket paneldør med glatte kantprofiler og enkle rene linjer, der kun tilbyder de enkleste designelementer. Selv håndtagene findes i lavprofilformater og kræver ikke for meget opmærksomhed. I det væsentlige er al rod blevet pareret til det blotte minimum. Denne type køkkenlåger fungerer perfekt med et moderne køkken, der supplerer andre komponenter som bordpladen og bagpladen

Takket være teknologi har husejere i dag en næsten uendelig liste over farver og teknikker i skabets finish. Fra varme browns til weathered grå, valgene er forbløffende. For flere ideer, se vores artikel om mørke køkkenskabe. Husejere drager fordel af disse unikke valg. En af de kommende trends i 2019 involverer blanding af forskellige finishfarver for et helt unikt look. Du har måske de øverste skabe afsluttet i malet hvid, mens bundkabinettet er et naturligt træudseende. Det handler om at skabe et interessant design ved at kombinere forskellige bits og stykker.

Hvordan er en køkkenlåge?

En nem måde er ved at gøre øen til en anden finish farve end perimeter skabe. Da øen er mere som et møbel, er det et let udtræk, som du kan føle dig godt tilpas med at være dristig. Vi ser masser af sort, marineblå og chokoladebrun på denne station. Men begræns dig ikke bare til disse muligheder. Hvis du vil tage det et skridt videre, kan du prøve at blande to skarpe farver som sort og hvid, eller hvad med at gå grønt? Så længe der er et træelement i rummet, kan du ikke gå galt. Dette kan dog kræve neutrale farver til bordpladen, vægge og gulve. Som med de fleste andre områder i huset er husejere på udkig efter at skabe personlige stilarter med dristige udsagn snarere end at bruge kedelige cookie cutter designs. Denne tendens er kun et udtryk for ønsket om mere personlighed.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *